logo

AW Academyn koulutukset

Etsitkö tehokasta väylää uranvaihtoon tai osaamisesi kehittämiseen? Tutustu AW Academyn koulutuksiin! Tarjoamme kiihdytettyyn oppimiseen perustuvaa lyhytkestoista ja käytännönläheistä aikuiskoulutusta IT- ja tekniikan aloilla sekä muilla osaamispulasta kärsivillä aloilla.

Koulutus & Työpaikka

Kiihdytä uudelle uralle maksuttoman intensiivikoulutuksen avulla

Oman osaamisen kasvattamisen ja uran suunnan muuttamisen ei tarvitse viedä vuosia. AW Academyn 12 viikon työpaikkaan johtavat maksuttomat intensiivikoulutukset mahdollistavat uudelle uralle siirtymisen poikkeuksellisen lyhyessä ajassa ja takaavat jokaiselle koulutettavalle vakituisen työpaikan heti valmistumisen jälkeen. 

Löydät kaikki avoimet koulutukset aina tältä sivulta. Tutustu koulutuksiin, löydä itsellesi sopivin ja hae ennen kuin paikat täyttyvät!

Tulevat koulutukset

Löydä uusi urapolkusi it-alalla

Kevään 2022 koulutustarjonnassa näkyy vahvasti erilaisten automaatiojärjestelmien ja –teknologioiden voimakas kasvu. IT-alaa piinaa huutava pula ihmisistä, jotka osaavat valjastaa koneet tekemään rutiinitehtäviä ihmisten puolesta.

HUOM: Julkaisemme loput kevään 2022 koulutukset syyskuun loppuun mennessä. Tilaa uutiskirjeemme sivun alareunasta, niin saat kuulla koulutuksista ensimmäisten joukossa!

NEW

Ohjelmistorobotiikan asiantuntijaksi esim. Sofigatelle tai Veholle

Kiinnostavatko it-ala ja automaatio? Houkutteleeko ura liiketoiminnan kehittämisen ja mielekkäämmän työelämän rakentamisen parissa? Lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonUseita paikkakuntia

Milloin? 1/24/2022 - 4/14/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

Työskentelypaikkakunta:Pk-seutu, Tampere, Oulu

NEW

Microsoft Dynamics 365 -asiantuntijaksi Digialle

Kiinnostavatko it-ala, digitalisaatio ja ongelmanratkaisu? Haaveiletko urasta yritysten kasvun mahdollistamisen parissa teknologian ja liiketoiminnan mielenkiintoisessa leikkauspisteessä? Lue lisää ja hae!

Valitse etä- tai lähiopetusMaksutonKoko Suomi

Milloin? 1/10/2022 - 4/1/2022

Koulutuspaikkakunta:Espoo / Online

TyöskentelypaikkakuntaKoko Suomi

AW Academysta

Millaisia koulutuksia AW Academy tarjoaa ja kenelle?

Kiihdytetyn oppimisen edelläkävijänä pohjoismaissa ja Saksassa AW Academy raivaa tietä ketterämmälle aikuiskoulutukselle. Pedagoginen mallimme, AW Academy Way, perustuu käytännönläheiseen tekemällä oppimiseen, jatkuvaan palautteenantoon ja oppimaan oppimiseen, jotta osaamista olisi helppo pitää ajankohtaisena läpi elämän. 

Alun perin AW Academy tunnetaan suosituista työpaikkaan johtavista koodauskoulutuksista. Nykyään koulutamme monipuolisesti myös muiden teknologioiden ja toimialojen osaamista. Vaikka työpaikkaan johtavat koulutukset ovat edelleen toimintamme ydin, kehitämme pedagogiikkaamme ja tulevaisuudessa kauttamme voikin mitä todennäköisimmin kouluttautua myös esimerkiksi ilman sitoutumista työpaikkaan, etänä, kansainvälisessä porukassa tai lyhyemmässä ajassa pienempien kokonaisuuksien parissa.

Aikuiskoulutuksemme ja kurssimme sopivat uteliaille, kunnianhimoisille ja motivoituneille ihmisille, jotka haluavat vaihtaa alaa tai kasvattaa osaamistaan käytännönläheisellä, työelämään tiiviisti linkittyvällä tavalla.

Alumnit

Kokemuksia AW Academysta

"AW Academyn data-analytiikkakoulutus oli todella hyvä, se mahdollisti minun ja monen muun pääsemisen uudelle uralle. Sen mukaan, mitä olen kuullut kurssikavereilta, niin kellään ei ole ollut vaikeuksia sopeutumisessa tai työnteon kanssa. Tästä sai niin hyvin sekä tietotaitoa että konkreettisia mahdollisuuksia."

Janne Volotinen

AW Academyn alumni, Data-analytiikkakoulutus 2019

Laurin kuva.

"En ole tuntenut montaa kertaa aikuisiällä niin suurta helpotusta kuin saadessani tietää, että ovi AW Academyyn aukeaa. Koulutus oli todella vaativa, mutta päivittäinen syvään päähän sukeltaminen tuotti tulosta. Koulutuksen jälkeen en missään nimessä ollut valmis koodari, mutta tärkeintä oli, että olin saanut valmiudet oppia lisää."

Lauri Kukkonen

AW Academyn alumni, Java-koulutus 2019

"Kaverini olivat käyneet AW Academyn koulutuksen, ja se kuulosti niin huikealta, että minunkin oli pakko yrittää päästä mukaan. Koulutuksen aikana jouduin hyväksymään sen, että osa opetetuista asioista oli minulle todella haastavia. Luotin kuitenkin siihen, että palaset loksahtavat paikoilleen – ja näin myös kävi."

Farah Kadanati

AW Academyn alumni, järjestelmäasiantuntija, ServiceNow-koulutus 2019

Näin haet AW Academyyn

Motivaatio, asenne ja kyky oppia nopeasti ratkaisevat

AW Academyn hakuprosessi alkaa verkossa tehtävillä testeillä, jotka mittaavat kykyä oppia nopeasti. Lisäksi meitä kiinnostaa motivaatiosi, asenteesi ja persoonasi.

Alumnitarinat

Tutustu alumnien uratarinoihin

Kovaa työtä, innostumista, turhautumista, kurssikavereiden tukea… muun muassa tätä kaikkea on AW Academyssa opiskeleminen. Tutustu alumniemme tarinoihin! 

Jämähditkö? Tee kuten Heidi ja muuta urasi suuntaa

Jokaisen maanantain ei tarvitse olla nousukiitoa, mutta jos perjantaihin mennessä ei sorvin ääressä ole juuri ilon tai innostumisen kokemuksia irronnut, ollaan lähellä jämähtämistä. Oireet on helppo tunnistaa ja hoito on jokaisen ulottuvilla – uranvaihto ei katso taustaa eikä vaadi vuosien opiskelua.

"Ei enää toista tutkintoa" – Laura vaihtoi alaa AW Academyn avulla

Jatkuvasti muuttuvassa työelämässä on tilausta tavallisten ihmisten eeppisille teoille – kuten alanvaihdolle. Tällaisilla teoilla kuuluukin olla elämää suurempi klangi, koska ne eivät muuta pelkästään tekijöidensä, vaan myös koko maailman tulevaisuutta.

Mikä on suosittu ServiceNow ja millaisen urapolun se tarjoaa IT-alalle?

ServiceNow on suosiotaan alati kasvattava yritysten käytössä oleva tietojärjestelmä sekä yksi tämän hetken kuumimmista bisnesteknologioista, jonka osaajiiin kohdistuu IT-alalla suuri kysyntä kuin koodareihin konsanaan.